Singer | Amit Saini Rohtakiya |
Language | Punjabi |
Raaz Dil Ke O Chora Ib Kholta Ae Nayi
Are Pyar Pyar Kare The Yo Bolda Ae Nayi
Mere Sapne Ye Tute Sare Apnya Ne Lute
Meri Khamoshi Tere Viah Ka Shor Le Gya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Baat Ib Hai Woye Teri
Farak Itana Re Kisse Aur Ne Kave
Re Dil Bhi Hai Woye Dimaag Bhi Hai Woye
Par Dil Maan Re Ib Koi Aur Rave
Baat Ib Hai Woye Teri
Farak Itana Re Kisse Aur Ne Kave
Re Dil Bhi Hai Woye Dimaag Bhi Hai Woye
Par Dil Ke Karib Re Koi Aur Rave
Jo Moti Mane Thi Sazaye
Tane Raaz Kyun Na Aye
Un Motiyon Ne Dhaga Koi Mod Le Gaya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Ke Viah Ke Card Pe Tha Naam Donuaa Ka
Uka Bhitar To Mera Vaar Likhya Tha
Re Koi Na Yaad Uki Tu Hai Mere Dhore Uge
Dhokhe Bhi Mein Manne Pyar Dikhya Tha
Ke Viah Ke Card Pe Tha Naam Donuaa Ka
Uka Bhitar To Mera Vaar Likhya Tha
Re Koi Na Yaad Uki Tu Hai Mere Dhore Uge
Dhokhe Bhi Mein Manne Pyar Dikhya Tha
Suraj Ki Vaani Re Aa Likhi Koni Jaani Re
Khatak Ke Sabad Koi Shor Le Gaya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Re Suit Kaale Pile Yaar Main Duaye Karta Bahot
Tere Lehenge Aala Naap Koi Aur Le Gya Re
Its A Gr Music
Amit Saini Rohtakiya.
राज़ दिल के ओ छोरा इब खोलता ऐ नयी
अरे प्यार प्यार करे थे यो बोलदा ऐ नयी
मेरे सपने ये टूटे सारे अपन्या ने लुटे
मेरी ख़ामोशी तेरे विआह का शोर ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
बात इब है वोये तेरी
फरक इतना रे कि्से और ने कवे
रे दिल भी है वोये दिमाग भी है वोये
पर दिल मां रे इब कोई और रवे
बात इब है वोये तेरी
फरक इतना रे कि्से और ने कवे
रे दिल भी है वोये दिमाग भी है वोये
पर दिल मां रे इब कोई और रवे
जो मोती मने थी सजाये
तने राज़ क्यों ना अये
उन मोतियों ने धागा कोई मोड ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
के विआह के कार्ड पे था नाम दोनुआ का
उका भीतर तो मेरा वार लिख्या था
रे कोई ना याद उकी तू है मेरे धोरे उगे
धोखे भी में मैंने प्यार दिखया था
के विआह के कार्ड पे था नाम दोनुआ का
उका भीतर तो मेरा वार लिख्या था
रे कोई ना याद उकी तू है मेरे धोरे उगे
धोखे भी में मैंने प्यार दिखया था
सूरज की वाणी रे आ लिखी कोणी जानी रे
खटक के सबद कोई शोर ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
रे सूट काले पिले यार मैं दुआए करता बहोत
तेरे लहंगे आला नाप कोई और ले ग्या रे
इट्स अ जीआर म्यूजिक
अमित सैनी रोहतकिया.
Lyricist:
Suraj Khatak